Bøgebrænde er en god type brænde til opvarmning. Det har langt de fleste af os efterhånden opdaget.
Det er billigt at bruge Bøgebrænde til opvarmning af boligen, da det har en rigtig god brændeværdi i forhold til mange af de andre træsorter. Især ovntørret bøge brænde er meget efterspurgt hos de mange forhandlere af brænde.

Læs mere: Find det billigste bøgebrænde hos Kvalibrænde

Kvalibrænde tilbyder billig bøgebrænde fragtfrit leveret i hele Danmark, eksklusiv ikke-brofaste øer.

Hvorfor bruge Bøgebrænde?

Bøg er en af de tungeste træsorter vi har. Avnbøg er den træsort i Danmark som har den højeste brændværdi, hvilket betyder at køber du en palle (omkring 2 m2) Avnbøg, får du betydelig mere varme for pengene, sammenlignet med en palle med gran eller birk. Dette er med til at gøre bøg til noget af det bedste pejsebrænde du kan købe.
Normalt er prisen på ovntørrede produkter, noget dyrere end lufttørret brænde. Men hvad er forskellen lige? Lad os prøve at se lidt nærmere på det.

Lufttørret eller ovntørret bøgebrænde

Langt de fleste vælger ovntørret bøgebrænde når de skal ud og shoppe brænde. Men faktisk er prisen på lufttørret ofte noget lavere. Forskellen er at ovntørret er klar til at blive smidt i brændeovnen eller pejsen lige med det samme, hvor lufttørret ofte skal ligge et par uger et tørt sted inden det kan bruges. Så køber man ikke sit brænde i sidste øjeblik, så er der faktisk en hel del penge at spare ved at købe lufttørret brænde frem for ovntørret. Du skal blot være indstillet på at du ikke kan fylde din brændeovn op samme dag som du køber det.
Lufttørret er ikke det samme som ny fældet, hvilke mange af en eller anden grund tror. Det har stadig lagt i flere måneder efter det blev fældet og tørret op. Dog ikke i en opvarmet lokale som ovntørret brænde har. Derfor er prisen på lufttørret træ også noget mindre end på ovntørret træ.

Læs mere: Hvorfor vælge bøge brænde til opvarmning af boligen?

Bøgebrænde fragtfrit leveret

For os er det vigtigt at levere gode og ens kvaliteter hver gang, så når du køber bøgebrænde hos os, kan du være sikker på at kvaliteten er i top. Vores indkøbere arbejder hele tiden på at sikre gode kvaliteter og priser samt effektiv og sikker transport, herved får du også bøgebrænde til en god pris. Desuden har vi selv en god og tæt kontakt til alle vore savværker, så når vi siger god kvalitet på bøgebrænde, så kan vi stå inde for det.

Men overveje om du ikke kan nøjes med lufttørret træ, frem for ovntørret brænde næste gang du skal ud og købe bøgebrænde til din pejs eller brændeovn.