Billigt pejsebrænde og briketter sælges i en høj kvalitet. Når du køber pejsebrænde, så får du et kvalitetsprodukt
Vi er glade for den tillid vores kunder har til vores biobrændselprodukter og vi deler gerne ud af vores erfaringer omkring pejsebrænde. Læs mere om billigt pejsebrænde på vores web-shop og se vores aktuelle tilbud her på kvalibraende.dk – din online forhandler af kvalitets brænde.

Bredt udvalg i pejsebrænde

Vi tilbyder vil dig et bredt udvalg af pejse brænde, træbriketter og træpiller mm. Vælger du at købe billigt pejsebrænde, så kan du være sikker på, at du får en god kvalitet. Når vi leverer pejse brænde til vore kunder, så leverer vi en ensartet god kvalitet hver gang. Vores nære kontakt til vores savværker er medvirkende til, at vi kan garanterer at kvalitetsstandarten bibeholdes. Vi har vores egne briket pressere, så vi selv sikre den høje kvalitet af vores træbriketter. Vores ovntørret træ fås fra forskellige savværker, hvorefter vi selv står for tørringen. Dermed sikre vi jer forbrugere den bedst mulige kvalitet.

Læs mere: Hvilken type af pejsebrænde er den bedste?

Bestil pejsebrænde online

Vi gør det nemt for dig at bestille pejsebrænde og andet brændsel på nettet. Når du har bestilt dine produkter, så får du dem leveret efter ca. 10 arbejdsdage, fra at vi har registreret din betaling. Vi leverer fragtfrit til hele Danmark på de brofaste øer.
På vores hjemmeside kan du få yderligere information om vores forskellige produkter, såsom træbriketter og træpiller. Har du yderligere spørgsmål eller brug for rådgivning, så hjælper vi gerne med at finde den rette løsning. Vi har mange års erfaring og rådgiver gerne vores kunder, så der findes en løsning, som passer til det specifikke behov. Det er jo ikke alt brændsel som er lige godt i samme brændeovn eller pejs.

Leverandør af pejse brænde

Vi sælger hovedsageligt vores brænde produkter til private, pallefabrikker, tømmerhandlere, industrikunder, dagligvarekæder, benzinselskaber og brændselshandlere. Vore brede kundeklientel resulterer i, at vi har et bredt produktsortiment og bl.a. kan tilbyde træbriketter, træpiller, brænde i tårn såsom ask, blandet løvtræ, birk og bøg.

Få nyheder og gode tilbud om pejsebrænde på mail

På vores webshop kan du læse mere om vores billig pejsebrænde. Her finder du også information om vores leverings- og betalingsbetingelser. Du kan desuden tilmelde dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret om de seneste nyheder. Har du spørgsmål om billigt brænde så kontakt os gerne, vores kontaktoplysninger finder du på vores hjemmeside.

Læs mere om vores andre produkter såsom: træpiller og træbriketter her på forsiden.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde billigt pejsebrænde i høj kvalitet.