Askebrænde er en god type brænde til at fyre med i brændeovne. Se vores gode tilbud på askebrænde på vores webshop her på kvalibraende.dk

Kvalibrænde tilbyder billig Askebrænde fragtfrit leveret i hele Danmark, eksklusiv ikke-brofaste øer.

Kvalibrænde sortimentet omfatter træbriketter, bøgebriketter, træpiller, askebrænde i tårn, blandet løvtræ, birk og bøg. Desuden tilbyder kvalibrænde 8 mm træpiller og 6 mm træpiller. Vi har nogle gode priser og tilbud på brænde hele året rundt.

Læs mere: Hvorfor aske brænde er så effektivt

Askebrænde kvalitet

For os er det vigtigt at levere gode og ens kvaliteter hver gang, så når du køber askebrænde hos os, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top. Derfor har vi også ansat vores helt egen briketpresser i Polen, som er med til at sikre gode kvaliteter og priser samt effektiv og sikker transport, herved får du også askebrænde til en god pris. Desuden har vi selv en god og tæt kontakt til alle vore savværker, så når vi siger god kvalitet på asketræ og brænde, så kan vi stå inde for det.

Hvorfor bruge ask?

Ask er en af de træsorter med meget høj brændeværdi. Generelt kan man sige jo tungere træet er, jo større varmeindhold har det, og ask hører jo til blandt de tunge træsorter. Det betyder at når du smider et stykke træ af Ask i dine brændeovn, så vil du få mere ud af det, end hvis du f.eks. brugte et stykke pil eller gran.

Brug for mere information om Ask brænde?

Du er velkommen til at kontakte os omkring askebrænde. På vores hjemmeside www.kvalibraende.dk kan du finde mere information om vores askebrænde. Under kontakt kan du finde vores telefonnummer og e-mailadresse, så du kan altid ringe eller skrive til os angående askebrænde.

For os er det vigtigt at levere gode og ens kvaliteter hver gang, så når du køber askebrænde hos os, kan du være sikker på, at kvaliteten af vores brænde er i top.

Ask er en rigtig god træsort til brænde, prisen er relativ lav og selve træet har en høj brændeværdi, hvilket gør at du får meget varme for pengene Hos kvalibrænde har vi nogle af landets laveste priser på Ask, så besøg vores webshop og se aktuelle tilbud på Ask brænde.

Vi er meget glade for den tillid vores kunder har vist os omkring askebrænde og vi vil gøre vores yderste for fortsat at leve op til den. Vi vil meget gerne dele ud af vores erfaringer med aske brænde, da vi er eksperter på askebrændeområdet.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig omkring askebrænde og andre typer af brændesel på www.kvalibraende.dk.

God fornøjelse med at finde dit Askebrænde.